lauantai 9. huhtikuuta 2011

Kara ja Junnu Seinäjoella




Kara ja Junnu
Kara (S*Virvlas Karamella K) oli lauantaina 2. 4. -11 Seinäjoella ekassa näyttelyssään. Matkaan lähdettiin klo viiden jälkeen aamulla Karan ja Junnun (FI* FollowMe Rain Drop) kanssa. Matka meni mukavasti, Junnu piti huolen "puheenaiheista", kysellen vähän väliä "joko ollaan perillä?" Näyttelypaikalla molemmat kisut käyttäytyivät kuin kokeneemmatkin kävijät. Kotiutuivat näyttelyhäkkeihinsä heti, leikkivät ja nukkuivat kotoisasti. Tuomaripöydillä molemmat esiintyivät kauniisti, huiskat kiinnosti kumpaakin, eikä yhtään jännittänyt. Kara kävi ensin B. Wikströmin ja M.  Edströmin värintarkastuksessa, ja kyllä vain, hän on punahopea tabby ; )



Junnu
Junnun esiintyminen oli heti arvosteluiden alettua. Hän sai tuomariltaan Raymond Saertrelta mainioin maininnoin, mm: "medium body length, strong substance, ex profile, beautifull expression, lovely colour, young teenager" EX2.



Kara
Piiitkän odottelun jälken oli Karan vuoro astua jälleen estradille tuomarinsa M. Edströmin eteen. Kara sai erinomaisin maininnoin EX 1. Värin parhaan valinnan voitti Karaa vanhempi mustasavu poju. Tuomarin paras-valinta meni MCO- typylle. Että ihan hieno aloitus Karalla ;) Tästä on hyvä jatkaa.


Reissu oli muutenkin mukava, tapasimme kaukana asuvia sukulaisiamme ja tutustuimme hassun väärinkäsityksen takia uusiin ihmisiin :) Kiitos Mikalle ja Heidille seurasta. Kiitos Anu ja Taru avusta ja Eevalle myös iso kiitos "näyttelykoordinoinnista"




Niinpä se Nikkekin havaitsi senkin ihanuuden, kun Kara sen ensin pojille esitteli.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti